Zwarte Week: Tot 20% korting tot 3 december.

De geschiedenis van een leven is een aaneenschakeling van avonturen. Kies daarom wijs.

Onze drang om te ontdekken, geeft ons iedere keer weer uitdagingen om te overwinnen. Het idee voor de beste daktent van de wereld, ontstond tijdens een epische roadtrip van 58.000 mijl lang.

Koreaanse precisie

Wij ontwerpen en monteren iedere individuele iKamper daktent en elk kooksysteem handmatig in onze eigen, uiterst moderne fabriek in Zuid-Korea, het geboorteland van oprichter en CEO van iKamper, Soon Park.

Ethisch geproduceerd

Al onze medewerkers, inclusief onze fabrieksmedewerkers in Korea, ontvangen een levensonderhoudend loon. Dat is voor ons niet onderhandelbaar.

Gemeenschappelijk

In 2017 werd de Skycamp® de meest succesvolle tent in de geschiedenis van crowdfunding en zamelde 2,3 miljoen US Dollar in aan voororders (ons doel was 100.000 US Dollar).

Nu is onze ongelooflijke community uitgebreid naar alle continentent. Onze passie voor avontuur is datgene wart ons samenbrengt. We kunnen niet wachten om ook jou aan ons kampvuur te verwelkomen.

Goed doen

Wij geven een deel van onze totale verkoop aan Northwest Harvest en Conservation Alliance. Wanneer we zeggen “Love People, Love Nature”, dan menen we dat vanuit ons hart.

Erkenningen die dat bewijzen

Iedere iKamper daktent is naar de hoogste internationale standaard gecertificeerd, met ISO 9001 (kwaliteitsmanagement) en ISO 14001 (milieumanagement). Onze X-Cover werd door Overland Journal met de Editor’s Choice Award bekroond. Daarnaast hebben we de Red Dot Award voor Design in de jaren 2018, 2019 en 2020 gewonnen.

De mooiste herinneringen ontstaan met iKamper