De bestemming is alleen maar een bonus.

Onze opdracht

Met iKamper ben je snel, eenvoudig en comfortabel onderweg. Dus, hit the road! Reis naar die plekken, waarvan je nooit had gedacht om daar te overnachten. Maak weer verbinding met jezelf en onze planeet. Neem al het goede dat de natuur brengt in je op.

Onze geschiedenis

Na deze reis droomde Soon Park van een betere manier van kamperen. Hij ontwierp een tent met de grootte van een softcover daktent en het comfort van een hardcover daktent. Geen stress, geen moeite, simpelweg een daktent waarmee je overal kunt reizen en waarmee je alles kan doen. Hij richtte ons team op en bracht zijn idee op Kickstarter, in de hoop 100.000 U.S. dollar aan fondsen voor ontwikkeling te verzamelen. Onze mond viel open toen dit 2,3 miljoen U.S. dollar opleverde. Vandaag zijn we een community met duizenden leden in meer dan 40 landen.

Wil jij een onderdeel van onze community worden? Leer iKamper kennen

Wij houden van mensen

Om onze betrokkenheid bij mensen te tonen, zijn we een samenwerking aangegaan met Northwest Harvest, een non-profit organisatie die honger bestrijdt in de staat Washington (VS van Amerika). Wij zetten ons in voor een ondernemingscultuur die de stemmen van álle medewerkers respecteert.

iKamper is een multinationaal merk, dat gebruikers in meer dan 40 landen bedient. Verscheidenheid en integratie liggen in het hart van onze waarden. Wij streven na om als organisatie en als individu te leren en te groeien. Wij zorgen voor een gezonde werk-privé balans voor alle medewerkers. Van Soon, die nog steeds zo vaak mogelijk kamperen gaat, tot onze productiemedewerkers in Korea die met respect behandeld en fair worden betaald.

Onze kampeerders verbinden op onze Community-Facebook-pagina. Wij zijn misschien vooringenomen, maar wij denken dat iKamper sowieso de tofste groep is.

Wij houden van de natuur.

Onze liefde voor de natuur voedt onze passie voor het behoud van diezelfde natuur. iKamper volgt de Leave No Trace methode en gelooft in respect voor onze mooie gemeenschappelijke planeet. Om onze betrokkenheid voor de natuur te tonen, zijn we lid van de Conservation Alliance en werken met leidende ondernemingen samen om de wildernis van Noord Amerika te beschermen.

Ambassadeurs

Deze avonturen inspireren ons

Blog

Hier wachten de nieuwste berichten op je